Løbeture indbyder tid til reflektion og observation og det gjalt også min løbetur i går. Godt 100 m før vinduespartiet til Toyota dukkede en fasankok op – gemt i busken og den trippede hastigt henover græsset, satte af og fløj elegant over vejen…  Lige efter “takeoff” kom nr. 2 frem af busken. Trip trip trip henover græsset og gjorde samme øvelse og i halen på 2eren trippede sig i hast til “takeoff” nr. 3 – og alle gode gange 3 blev til den 4 fasankok.

Observationen blev til reflektion i flere retninger… tænkte på hvad mon alle de “kokke” havde holdt møde om i busken 🙂 – og om 1eren var alfahannen og hele begrebet alfahan/alfahun http://da.wikipedia.org/wiki/F%C3%B8rerhan

Blev også ydmyg. Det fik mig lige til at glemme travlheden og alle “to do” lister og bare opleve løbeturen mere end den skulle overstås. Og de 5 km blev til hele 10 km plus et par kilometer på gåben, uden at det var en overlevelse.

spicker (22)

RO = reflektion og observation 🙂

Tænk hvis reflektion og observation fører til en endnu bedre oplevelse, når vi sidder ved computeren, holder møder , planlægger det arbejde, der skal overstås. Og samtidig med får os til at gøre det lidt bedre, lidt længere tid eller på en ny måde, uden vi har tænkt overlevelse. Måske et løbebånd ved skrivebordet ligesom Martin Thorborg, direktør for Dinero.dk 🙂 Jeg tror, at der er mange andre ting end løb, der kan få reflektionen og observationen frem i stolen…  Jeg vil lege mere med den tanke.

Klar til “takeoff” – god søndag!

Annette

www.spickerspicker