spic (1)

Smilet er et verdenssprog 🙂

Bliv bedre til at netværke

Du vil udvikle dig personligt ved at tage et valg om at blive bedre til at netværke!

Du vil blive bedre til at nå de mål, som du stiller op både på dit arbejde og privat!

At netværke er en erhvervskompentence, som kan læres, trænes og skal holdes ved lige for at være langtidsholdbar. Det er det personlige, der ofte differentierer virksomhedens produkter/ydelser fra de andre på markedet. Det vil sige, at det er dig, der kan gøre forskellen ved at være interesseret i andre mennesker og være nysgerrig efter at vide, hvem du står overfor.

Du bliver glad indeni ved at tilføre vedkommenhed, nærvær og lytning som konkrete værdier i situationen ex. i frokostpausen – i korridoren – i pausen til et møde – i dit netværk osv.

Netværk er ikke noget, du kun går til. Det er en del af dig, som ligger der latent eller kommer til det, ved at have det i fokus og arbejde bevidst med det. Når du først mærker den første wauw effekt, vil du gå efter mere af det:-).

Tænk over hvor du selv er stærk, i hvilke sammenhænge du har nemmest ved at bidrage. Herfra kan du udvikle og bygge på ved at hoppe ud i det blandt andet ved at være autentisk – være dig selv. Din faglige etikette skal stimuleres med mere dig! Din personlighed er solar plexus og skal frem.

Pay it forward skal være essentielt, når du går i gang. Vær gavmild i at give andre din opmærksomhed, din viden, dine input og du vil i en helt anden grad blive husket, som én de andre, gerne vil møde igen.

Workshop 3,5 timer (små grupper på 6-8 personer)

Du kan blive bedre til at netværke, hvis du sætter det i fokus og øver dig. Jeg vil gerne hjælpe dig på vej, så du opnår den gode fornemmelse i maven, når du hopper ud i nye relationer til receptioner, stormøder, konferencer og netværksfora.

På workshoppen når vi at øve med hinanden. Det handler nemlig ikke så meget om teori, som det handler om at prøve det af.

 ring 3029 4820 og hør hvornår den næste workshop ligger.

Hvis I har samlet 6 deltagere, så kommer jeg gerne til jer.