Inno Office i Innovatorium er min nye base og jeg føler mig hjemme og godt tilpas der allerede her 14 dage efter start. Det kunne også hedde Firkløveret – da vi er 4 iværksættere, der er nye for hinanden og nye med det, vi gør der.

Vi føler os allerede som kolleger, selvom vi sidder med hver vores virksomhed. Der er masse af hjælp at hente i sådan et firkløver. Rart at have nogle at “High Five” med – grine, pjatte, være seriøs og frustreret sammen med.

Finn – next to me – er connectet med Dansk Indkøb http://d-i.dk/ og kan finde masser af besparelser til virksomheder inden for strøm, gas, mobiltelefoni og mange andre ting.

Radina – overfor mig – har virksomheden http://www.pro-motiontales.dk/ – der laver animationsfilm – og hun har lavet min lille film https://vimeo.com/105004603 🙂

Heinrich – skråt overfor – har et produkt, hvor du får nogle super gode kundeanalyser og så sælger han læringsprogrammer til folkeskoler for http://www.clioonline.dk/

foto 1_copy
Den intuitive farve og en masse netværk – lige et billede for Spiderwoman alias SpickerSpicker

Og så mig i det lilla hjørne – lilla den intuitive farve præger meget min reol og skrivebordet…  ligesom det intuitive præger meget min tilgang til alt det nye med at være arbejdsgiver for sig selv i sin egen virksomhed:-)

Weekendhilsner

Annette

www.spickerspicker.dk