Så er jeg vendt tilbage til det smukkeste arbejdsrefugium Ørslev Kloster (kloster oprindelig fra 1200 tallet).

Er ved at forberede præsentation af SpickerSpickers liv de næste 16 mdr. frem, da jeg får besøg af mit advisery board på mandag d. 11. maj. Ser frem til at blive tæsket positivt i gennem af de seje rollermodeller: Kent, Kurt, Marie, Lone og Lars, som igen har sagt ja til at bruge tid på at hjælpe mig.

Jeg er heldig at have fået komtesseværelset, som viser sig at have en hemmelig før. Når jeg åbner ind til klædeskabet, er der en dør inde bagved, der fører ind til den flotteste store havestue (fra 1700 tallet) med et kæmpe loftsmaleri. I havestuen er der udgang til en balkon. Og når du står på balkonen lige nu i maj, kan jeg kun se lysegrønne bakker og dale, kæmpe bøgetræer med lysegrønne blade og en stor græsplæne nedenfor, hvor der er små gule prikker fra mælkebøtterne. Et total energifix, at stå her og trække vejret.

Tilbage til stuen hvor jeg nyder stilheden, stempelkaffe og chokolade inden jeg går ind i gennem den hemmelige dør igen og fortsætter mit Power Point stunt.

Hav en god uge…

De bedste hilsner fra komtesseværelset

Annette

Collage-smiley

den hemmelige dør… www.spickerspicker.dk

www.spickerspicker.dk