Jeg har i flere år talt om at få fundet dem, der har arbejdet i Multifurn, hvor jeg selv startede mit arbejdsliv. Sidste del af 80erne startede Multifurn i en skurvogn og voksede sig til dejlige lokaler tæt på Snejbjerg, en stor omsætning og mange ansatte. Det var fyrretræs møbler til alle rum til tyskerne hovedsageligt og da 90erne var i sin 2. del, så døde fyrretræmarkedet i det prissegment hen over natten – sådan føltes i hvert faldVindm¿ller dengang.

Der har været mange Multier kort og længere tid… Jeg har fundet 31 af 33 navne ved hjælp af andre multi-detektiver:-) Nogle er kontaktet på facebook, andre her på Linkedin. Mails er også sendt og tlf. har været i brug. Så hvis du er tidligere Multifurn medarbejder – måske ikke har set eller hørt om vores reunion brunch og har tid og lyst til at sludre med de andre kendte og mindre kendte hoveder, så er det på det nye Bibliotek i Herning, Østergade 8 kl. 11.00 søndag d. 26/10 – vi er lige nu 15 tilmeldte:-)

Jeg glæder mig meget til at se min “gamle” familie – for sådan en arbejdsplads var det….

Lørdags hilsen fra

Annette

PS: Husk vintertid – urerne du ved!

www.spickerspicker.dk