Her lidt om – hvad andre har sagt om mig:

 dinero.dk – Martin Thorborg, direktør

Lyt til Martin:

Hør den her

 

https://www.dropbox.com/s/te1j68owlgchzw1/Thorborg%20MP3%2013%2038%2025.mp3?dl=0

dinero.dk – Jonas Dohlmann, Marketing Manager 

Hej igen Annette

Der kommer lige en ekstra erkendlighed fra Dinero, som vi håber du kan nyde med manden eller hvem der ellers kunne blive den heldige 🙂

Hvis jeg ikke har gjort det klart, har vi været meget glade for din indsats ift Momsdagen. Jeg håber det går godt med dit nye projekt.

Bedste hilsener Jonas

download

Dinero – Martin Thorborgs super enkle regnskabsprogram

 

ProVarde, Lars Buch, Erhvervschef:

Annette Spicker Bruhn er en fantastisk relationsskaber!

ProVarde har samarbejdet med Annette om hvervning af medlemmer blandt nystartede virksomheder – med stor succes.

Annette taler med folk, så alle bliver glade for hendes henvendelse.  Samtidig er hun super skarp til at fremhæve de rigtige budskaber – tilpasset den enkelte virksomhed.

Og det hele foregår professionelt med masser af smittende smil og energi.

ProVarde

 

 Kenneth Mikkelsen, direktør Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande:

Gennem mere end 5 år har jeg haft den store fornøjelse, at være kollega til Annette hos Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande. Jeg kan liste mange gode faglige kvalifikationer, men jeg vil hellere beskrive Annette som et fantastisk menneske. Et menneske man mærker og et menneske man bemærker.

Mærker fordi hun oprigtigt interesserer sig for og engagerer sig i de mennesker der er omkring hende.  Annette har en fantastisk evne til at være nærværende og samtidig ved man hvor hun står, da hun besidder en hudløs ærlighed.

Bemærker fordi Annette er en dejlig farverig person. Der er altid farver, smil, glæde, optimisme og masser af handling omkring Annette – og det bedste er, at hun formår at få alt dette til at smitte til hendes omgivelser.download

Annette er en super netværker, og jeg er sikker på, at hun kan skabe værdi for rigtig mange virksomheder. Jeg kan kun give Annette mine bedste anbefalinger.

 

 

Peter Flaskager, ‎Managing Director at Core One ApS – http://coreone.dk/:

Jeg har brugt Annette som fødselshjælper, og hun har virkelig sendt min virksomhed godt på vej. Kreativ og inspirerende sparring, kvalitative inputs – og en masse omsorg og opfølgning.
Annette har et utroligt stort overblik omkring de mange udfordringer, der er ved at starte egen virksomhed op; både de rent faglige og også de menneskelige. Og hun har virkelig været en dygtig hjælp ift. at sikre tildeling af de ressourcer, man som iværksætter måske ikke en gang er klar over, man har brug for.
Annettes evne til at bruge sit netværk, til at bringe folk sammen, og til at hjælpe med at bygge stærke relationer op hos andre, er virkelig stærkt.

Smiles connect you!

 

Lene Rasmussen, freelance konsulent – http://www.unaconsulting.dk/:

Jeg mødte Annette 1. gang på kursus for iværksættere hos Erhvervsrådet i Herning.
Hun er fuld af ideer, og meget inspirerende at være sammen med.
Hendes drive løfter én op, og man får både mod og lyst til at gå ud og indtage verden, når man har været i hendes selskab.
Annettes viden om iværksætteri er stor, og hun styrer med fast hånd og et smil et stort antal kursister.

Relations make you better!

 

Nanna Ulsøe, co-founder og iværksætter: Canvas Planner

Annette er et dejligt frisk pust med positiv energi, som altid arbejder på netværket. Hun binder ledene sammen og får det bedste ud af mulighederne, hvilket jeg personlig har nydt stor gavn af gennem den tid jeg har kendt Annette. Jeg vil til enhver tid anbefale Annette som netværksingeniør:)

3d6ef2e

Canvas Planner – visuel planlægning, der rykker!

 

 

> Mary Elisabeth Holm – Mliving <:

“Annette er meget inspirerende og hun fik mig til at tro på min drøm, at blive selvstændig. Hendes måde at skabe netværk og bruge det har været til stor hjælp for mig  Det var gennem Annette at jeg mødte en anden inspirerende person, som har en helt unik historie. Det har udviklet sig til at vi er blevet sparringspartnere og ikke mindst et venskab. Annette er med mine ord @klar i spyttet” og hun deler gerne sin viden med andre”.

 

Relations between people on a napkin

Mødet bringer folk sammen…

> Simon Wada Klaris – Multiiværksætter <:

“Annette er en fantastisk person! Hun brænder for at hjælpe og er enormt dygtig til at skabe kontakter og gode relationer. Hun kan læse ens behov før man selv kender dem. Og hun er en kanon omdrejningspol at have i midten af sit netværk”!

 

 

Simon Wada Klaris

Viljestyrken kommer indefra….