Nytår 2018 er en oplagt lejlighed til at få strategikortet på bordet. Jeg nåede ikke så meget den del i november/december. Nu er kalenderen 2018 stadig frisk og juleferien har kastet lidt af hamsterhjulets vaner væk… Det er det tid til at kigge langt, at eksponere nye muligheder og få sorteret i relationerne… De der kender mig ved, at min passion er mennesker, relationerne i mellem mennesker og den viden/energi vi kan give hinanden. Den passion er min drivkraft – min forretning… Og derfor er det vigtigt, at jeg selv passer på den.

Vejene til visionen om, at Nøglebundtet hjælper 50 store som små med generationsskifte opgaven i 2020 skal beskrives og dette sætter også gang i sorteringsarbejdet af relationer. Det kan måske lyde kynisk at sortere i relationer, men er nødvendig for at nå de mennesker/virksomheder, jeg har mulighed for. Sorteringen bringer naturligt nogle frem på pandelappen, som var gemt og nu kom frem igen… Summasumarum vil det være den aktive relation, som lever videre og skaber god kontakt/tillid og forretning – fordi begge parter vil den og sætter tid af til pleje af den. Der er ikke en facitliste på hvor mange relationer, vi kan pleje i virksomheden/privat. Nogle virksomheder kræver få meget meget tætte bånd til kunder/samarbejdspartnere. Andre virksomheder/personer plejer rigtig mange hele tiden og på en god måde. Nogle relationer har det fint med, at kontakten lejlighedsvis opstår… måske er der flere år i mellem, at partnerne ses/snakkes ved. Fundamentet tilbage fra relationens start er dog udslagsgivende for den tillid, der stadig kan være mellem parter efter meget lang tids fravær af en egentlig kontakt.

Tidligere i dag var jeg til et kaffemøde efter små 2 års pauseknap. Fundamentet viste sig at være på plads i mellem os og det betød en givende og relevant snak fra første til sidste minut.

Måske du finder nye veje/nye muligheder ved at reflektere over relationers rytme, retning og relevans….

Nytårshilsner – Annette Spicker Bruhn – Nøglebundtet – SpickerSpicker alias Spiderwoman