Mange snakker i online termer om, at noget er fantastisk juice for Google – at har du skrevet/linket/sat billeder ind på din hjemmeside på en bestemt måde, så har du en bedre SEO og andre finder dig nemmere på Google.

I mine nonline termer er relationer og de gode snakke mellem mennesker min livets juice. Jeg er ligenu i gang med at lede et projekt, som har 14 partnere med, 122 kreative iværksættere, 20 mentorer og en masse andre, der er/bliver involveret. Hver dag bliver jeg forundret over al den gode viden, der er hos alle dem, jeg når at snakke med face to face, pr. telefon eller via mail. Og hver dag får, jeg løst mange af mine “to do” – fordi jeg snakker med dem. Jeg bliver glad, når andre bidrager til projektet med viden og tid, fordi de synes, det er spændende. Jeg er taknemmelig, når én erfaren springer til og siger ja til 7 mentees uden at kende mig, men bare har fået et par linjer på mail og et opkald.

Relationer og gode snakke – er livets juice – husk at få mixet den tilpas!

Hav en dag, der får dig til at grine højt ind i mellem.

Bedste hilsner

Annette

IMG_0800

Relationer er livets juice!

www.spickerspicker.dk – Netværksingeniøren Nonline