Ja på nogen virker titlen søvndyssende og på andre giver ordene tryghed.

Der er ikke noget forkert i den ene eller den anden betragtning. Det jeg gerne vil sige med overskriften: Sikkert i ny havn, er at hvis du eller virksomheden skifter retning, så er ønsket altid at komme sikkert i ny havn med lasten i behold – med sig selv i god behold! Det kan være at du skifter job eller som jeg har tænkt her, at virksomheden generationsskifter.

Dette er selvfølgelig noget, vi alle ønsker sker. Men det sker ikke bare fordi, vi ønsker os det. Det kræver et forarbejde – ikke bare 10 gode råd på en liste. De lister har vi i forvejen mange af i arkivskuffen eller på skrivebordet på vores pcer. Lister som dækker alle de udfordringer, som vi har til alle tider. Glem nu de lister og tro ikke at ting bare kan fixes på nul-komma-fem.

Nej der skal andre mennesker, andre ejerledere eller andre fra næste generation til. Du skal have nogle ligesindede at udveksle erfaringer med. Nogle der har de samme udfordringer og en masse god viden med sig i rygsækken, ligesom du har. Andre som også har svært ved at se, hvad der er på den anden side af hamsterhjulet, når de skal være helt ærlige.

Hver dag arbejder jeg på, at ejerledere får øjnene op for deres behov for at snakke med andre, hvis virksomheden skal sikkert i ny havn. Det er umådelig vigtigt med en god snak, planlægning og udveksling af erfaringer med andre.

Jeg prøver samtidig at motivere ejerlederens rådgivere såsom revisor, advokat og bank, der i dag håndterer de faktuelle ting. Det er nødvendigt, at de også har forståelse for alt det, der ikke kan sættes to streger under.

Alt det man ikke kan sætte to streger, kalder jeg for Nøglebundtet. Nøglebundtet hjælper med at finde ligesindede med samme udfordringer. Hjælper næste generation, når beslutninger skal tages. Hjælper ejerlederen så de rigtig beslutninger kan tages. Netop så virksomheden (og familierelationerne) kommer sikkert i ny havn.

Se mere på hjemmesiden: www.nøglebundtet.dk

Ring til mig på 3029 4820

Sparring med andre … Nøglebundtet hjælper dig sikkert i ny havn!

Annette – SpickerSpicker.dk – Nøglebundtet.dk – mail: annette@spickerspicker.dk