SMOF = Strategi med Oplagte Forbindelser, som ikke ser oplagte ud.

Jeg mener, at vi skal i samspil med andre end dem, vi ser hver dag/hver uge/hver måned.

Der kommer noget andet ud af at gøre noget andet. Og hvis du gør ”noget andet” i høj grad, så udvikler du din måde at tænke på, opsøge viden på og kommer i dialog med nye spændende relationer.

Det kan skabe seje resultater at få nye vinkler på, det du makker med.

Her et par af egne eksempler på SMOF fra denne uge:

Jeg ringede til én 4. mdr. efter en kort snak til en konference. Vi havde efter konferencen fået forbindelse på Linkedin. Jeg fortalte, at jeg gerne ville have hans øjne på mit udviklingsprojekt. Han havde også noget, som han ville vende med mig inden for samme felt, så nu er der aftalt et møde om 3 uger. Det bliver godt og er sikker på, at det giver synergi til begge vores projekter.

Tog en bunke visitkort fra sidste efterår frem. Det var alle personer, som jeg kun havde mødt en enkelt gang. ***Tilføjer på visitkort dato og sted, så jeg kan SMOF den senere…. Jeg fandt en god håndfuld og mailede en kort konkret hilsen med min udfordring, og at jeg selvfølgelig gerne ville hjælpe dem, hvis de kom i tanke om noget, jeg kunne svare på/hjælpe med. Dette gav 3 gode svar med det samme og en mail direkte fra én, jeg ikke kendte, som gerne ville have besøg af mig.

SMOF løs – det bliver godt!

spicker (4)

SMOF viden frem!

Annette – SpickerSpicker – Netværksingeniøren Nonlinespicker (4)