Jeg tog Rioen til København i sidste uge. Kørte først over Forskerparken i Odense – her var der samlet private konsulenter og en del innovationsagenter – vi skulle lære hinanden at kende. De to timer gik hurtigt og var godt givet ud. HUSK kære virksomheder at I er mange, der kan få hjælp via innovationsagenterne –  http://www.innovationstjek.dk/

Videre til Scion DTU i Hørsholm og hilse på Gemba drengene og opleve forskerparken. Delta, som jeg havde mødt et par stykker fra om morgenen, har også base her, så jeg var lige forbi med en kaffebrik til Kai fra Delta.

Onsdag havde jeg planlagt møde med Christian Stadil – og nej ikke ham fra Hummel, men i stedet ham der har skrevet flere gode netværksbøger og som har inspireret mig til nogle af SpickerSpicker netværksprodukterne (han har virksomheden www.enso.dk). Super godt at møde inspiratoren og udveksle erfaringer og ideer.

Soho mobile væg

What a waste of mobiles !

Eftermiddagen blev brugt på at opleve SOHO og NOHO i kødbyen – spændende kontormiljøer – kunne godt lide at vægbeklædning var europaller og med små skøre gimmicks overalt… Det summede i alle korridorerne:-) Mødte tilfældigt Thomas i NOHO i kaffebaren. Han og en partner har gang i at udvikle noget spændende… hmm det glæder jeg mig til at følge – vi er i hvert fald på Linkedin og skriver lidt sammen nu.

Husk at pleje et par stykker af de relationer med en mail i denne uge og nyd din uge derude!

Annette – Netværksingeniøren Nonline…

www.spickerspicker.dk