4096BDF3-A97C-43AF-93F4-09E1B9AF787AHer lidt andet end SpickerSpicker…. men selvfølgelig har det noget med mit netværk at gøre.. 🙂

I går havde vi generalforsamling i Team Teatret. Et flot fremmøde med 130 medlemmer, så mange, at vi blev nødt til at rykke ind i teatersalen:-) Imponerende syn med alle disse mennesker, stemmesedler og spotlight på scenen. Torben Henriksen min tidligere direktør fra Erhvervsrådet var dirigent og fik både os til at klappe i takt og holdte tiden.

Et medlem fortalte under evt., at han var kommet i huset siden 1968 (det år jeg blev født:-) og havde set alle egen forestillinger – sejt og en dejlig anekdote.

Jeg var på valg i år og det gik godt, så jeg fortsætter som næstformand i dette skønne teater. Vi fik gode nye ekstra kræfter ind, som Finn Sten Jacobsen, underviser blandt andet i strategi og finansøkonimi på AUH og Elsebeth Holm, som har været leder i mange år på HK og EAMV og har siddet i mange bestyrelser.

Seek the Day!

Annette