Nu ruller toget ind på Høje Tåstrups Station – ASB er på vej hjem med DSB efter nogle indtryksfulde dage i København igen.

Mit sidste stop inden Hovedbanegården i dag var NoHo i kødbyen. Her stødte jeg tilfældigt ind i Christian Erfurt, der er direktør i Be My Eyes www.bemyeyes.org og som jeg kender fra Innovatorium i Herning.

Christian var med til at starte Be My Eyes i 2012 – har været i gang med andre projekter i mellemtiden og siden februar i år hevet ind som direktør og fra i sidste uge også som ejer. Be My Eyes havde en idé fra start om at nå 150 blinde. I dag har de 250.000 brugere World Wide. En fantastik idé og en fantastisk historie. Fik gåsehud et par gange over at høre om planerne.

“Be My Eyes is an iPhone app that lets blind people contact a network of sighted volunteers for help with live video chat”

Og for dem der ikke allerede ved det, så er NoHo et iværksættermiljø, hvor mange holder udviklingsmøder, fotosessions, nyder en kop kaffe eller kobler fra og lytter til musikken i baggrunden. På førstesalen er der åbent kontorlandskab til leje – ved faktisk ikke, om der er flere pladser? Toiletterne er i kælderen og du kan vælge mellem toiletdørene: Sex, Drugs eller Rockn´roll i stedet for M og KJ

Jeg fik i dag også hilst på min favorit sjove kvinde – nemlig Signe Molde. Hun havde også fundet vej til de bløde lænestole i NoHos café. Og Jeg fik heldigvis fortalt hende, at jeg er fan;)

Nu vand på begge sider… Storebælt

2011-09-26 19.05.40

Ud at se med ASB

I slipper for mere lige nu… God torsdag eftermiddag og aften

Annette

www.spickerspicker.dk