Hvorfor mon jeg ofte tænker; “Det jeg bruger tiden på nu, giver det værdi ift. til tiden, jeg bruger?”

Tjaaa… det er nok fordi jeg ligesom de fleste andre herhjemme er godt opdraget i klicherne: “value for money” “time is money”

Du tænker måske allerede her på linje 3: “Giver det overhovedet værdi at læse det her og hvad vil hun dog med det?” Jeg vil bare have dig til at stoppe op og tænke:

DET ER TID TIL VÆRDI

i stedet for:  tid for værdi…

🙂 10 sek. tager det alene før du kommer ind i en følelse, har flere foskere konstateret.

Jeg vil altså have mig, dig, os til at vende klicherne lidt på hovedet. I stedet for; “Hvad får jeg af værdi ved at bruge tiden på at læse det her?” eller “Hvad du kan få af værdi for at bruge din tid på noget andet?”…………. Så stil spørgsmålet: “Hvad kan du give af værdi til den tid, du har fået foræret?”

Er det for nørklet så nøjes med at tælle til 10, træk vejret og oplev stedet og ikke mindst menneskene omkring dig. “Hvad kan du hjælpe dem med i dag uden at tænke i klicherne?” “value for money” ” time is money”. Jeg er sikker på, at følger du rådet, vil du føle, at det er værdifuldt for dig.

Time goes bye…. and new time begins… Pay it forward….

God mandag derude

Annettespicker (14)